9.2.2014

Sukkia, lapasia, säärystimiä....

Niin, että sukkia….


Niitä on nyt 26 paria, lapasia kaksi paria ja säärystimiä kolme paria. Kaikki kudottu Novitan villalangoista (Nalle, Seitsemänveljestä ja Isoveli).

Televisiota katsoessa ei saa olla mitään kovin monimutkaista mallia. Neulomisesta ei muuten tule mitään, eikä ohjelmankaan seuraamisesta. Teen siis sukkia ja lapasia ym. melko yksinkertaista. Oma perhe on ilmeisesti varustettu loppuelämäksi sukilla. En tiedä mitä näille tekisin. Voisin kyllä luopua niistä pientä korvausta vastaan. Sijoittaisin uusiin lankoihin.... ;)
Joulunaikana niitä oli kiva antaa "tervehdyskukkana" sukulaisille ja ystäville, eivät lakastu niin nopeasti kun hyasintti. Minulla kyllä on vielä amaryllis kukkimassa toista kukintoa ja kolmas on vielä tulossa.

Täytyy varmaan aaloittaa seuraavaksi tekemään jotain isompia, helppoja virkkuutöitä. Vaikka torkkupeittoja. Olen kyllä niitäkin jo kaksi virkannut Seitsemän veljestä -langasta. Samoin kaksi parisängynpeittoa 9-säikeisestä kalastajalangasta. Valitsin tuolloinkin helpon mallin, jotta onnistui  tehdä telkkarin ääressä.

-Rakne-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti