16.1.2014

Ikea-ostoslista

Meidän on jo pitkään pitänyt käydä Ikeassa hakemassa "osia" olohuoneen Bestå hyllyihin ja kaappeihin. Ei ole tullut mentyä, vaikka Ikea löytyisi kätevästi työmatkan varrelta. Tarvitsisimme muutamat valkoiset jalat ja Tofta -ovia. Jos tällä viikolla vaikka huomenissa saisi itsestään sen verran irti, että kävisi kaupoilla. Tein ostoslistankin valmiiksi. 


En ole ennen huomannutkaan, että Ikean sivuilla pystyy kasaamaan tuotteita ostoskorin (verkkokauppa) lisäksi myös ostoslistaan. Listan voi sitten tulostaa ja ottaa mukaan kauppaan. Listassa näkyy myös hyllynumerot, mikä on hyvin kiva juttu ainakin meikäläiselle. Jos tiedän mitä olen menossa ostamaan, en välttämättä jaksaisi kiertää Ikeassa aivan koko näyttelykierrosta. Vaikka käyttäisi oikoreittejä niin Ikeassa tulee aina paljon askelia. Tämä on yksi syy miksi olen lykännyt siellä käyntiä. Ihmispaljous on toinen.

Nooh, ostoslistaan päätyi yllättäen myöskin jotain aivan muuta, kuin mitä oli varsinaisesti tarkoitus ostaa.  Heh. :)

Sopivaa maustemyllyä jo pidemmän aikaa etsiskeltyäni, päädyin listaamaan Kvissle -myllyn. Hauskan mallinen ja vielä valkoinen. 

Kryddig rasiat sopivat kivasti työhuoneeseen, säilytyspurkkeja ja purnukoita ei koskaan ole liikaa. Pidän tuosta värien yhdistelmästä.

Ljust -rasioita aion ostaa lisää pari kappaletta. Aivan mahtavan käteviä rasioita salaatti-ihmiselle. Ilman kantta astia on hyvin siisti valkoinen peruskulho, joka sopii tarjoiluastiaksikin jos ei nyt ihan juhlista ole kyse. Kansi päälle ja jämät saa jääkaappiin säilöön ilman astian vaihtoa. Itse syön paljon salaattia ja sitä tulee tehtyä aina sen verran, että seuraavalle päivällekin riittää. Ihan paras kulho, yks tykkää!

Tofta -ovet jäävät nyt sittenkin vielä kauppaan. Totesin, ettei niillä niin kiire olekaan. :) Bestå -jalat täytyy kuitenkin ostaa, että saadaan hyllyt irti lattiasta. 

Sitten vaan syvä huokaus ja huomenissa kohti Ikeaa...

*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti