22.1.2014

Marimekko ja Apple ne yhteen soppii

Oi miksi, oi miksi, Marimekon tabletti- ja kännykkäkuoria löytyy vain iPadille? Huoh...

Toinen ihmetyksen aihe on, miksi Marimekko ei kerro verkkokaupassaan mille merkeille tablettien kuoret soveltuvat. Kuvista asia on toki pääteltävissä. Terveisiä Marimekkolaisille. :)

Jos kuitenkin omistaisin iPadin niin Marimekon kuorista olisi vaikea valita, kaikki ovat hienoja. Ehkä kuitenkin Unikko... vai sittenkin Siirtolapuutarha.

Kuvat: Marimekko.fi

Oma tablettini on Samsung Galaxy Tab 2, jolle taas on hyvin hankala löytää kivoja suojakuoria. Terveisiä Samsungille. :)

Harmittavan epäreiluksi koen myös sen, että Nokian Lumia 520:lle ei taida olla lainkaan olemassa tavallista nätimpiä kuoria. Nokian oma kuorivalikoimakin juuri tälle puhelintyypille on suppeampi kuin muille Nokian malleille. Terveisiä Nokialaisille eli Microsoftilaisille. :)Tämän kuoren valitsisin, jos ko kännykän omistaisin. Lumiasta en kuitenkaan hevillä aio luopua. Se on ollut tähän asti paras kosketusnäytöllinen puhelin mikä minulla on ollut ja tykkään kovasti sen käyttiksestä. Vaakakupissa saattaa painaa myös se tosiseikka, että oma historiani hipaisee yritystä tämän vempaimen takana.

Personoi tässä nyt sitten. Ehkä olen valinnut tietotekniikkani alunperin väärin perustein... ;)

*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti