20.1.2014

Häkkyrä hävöksissä - härveli hakusessa

Uusimmassa Glorian Koti -lehdessä tuli vastaan kuva Ingo Maurerin Zettel -valaisimesta ja kiinnostuin heti. En tosin tajunnut kuvasta, että kyseessä on valaisin. Sen verran hauskalta idealta näytti, että piti lähteä selvittelemään mistä moista saa ostaa.


Ingo Maurer - Zettel
Ingo Maurer

*Märkää rättiä*. Zettel maksaa aivan tuhottomasti. Ihan liikaa tähän paikkaan. Sen lisäksi lamppu on todellisuudessa tosi kookas. Ei kokonsa puolesta sovi mielestäni ihan joka kotiin. Upea katseenvangitsija vähän isompaan tilaan, jossa katto on kyllin korkealla.

Tuli kuitenkin mieleeni, että mitäpä jos lampun idean kopioisi omaan askarrokseen... Jos rakentaisi vastaavanlaisen korttimobilehärvelin, mutta ilman lamppua. Olisi varmasti kiva nukahtaa papereihin kirjoitettujen onnellisten ajatusten alla. Eli täydellinen paikka mobilelle olisi mielestäni sängyn päällä.Olen nähnyt mm veljeni kodissa vähän saman tyyppisen nipsumobilen. Ilman kortteja tosin. Heillä nipsuissa riippuu käpyjä. Hauska idea sekin. Veljeni ei kuitenkaan muista mistä heidän mobilensa on ostettu. Harmi, sillä olisin heti käynyt kaupoilla.

Googlettelemalla löysin muutaman korttimobilen (kuvat), mutta haluaisin uskoa, että näitä on myynnissä kotimaisissakin kaupoissa.

Kysymys kuuluukin siis, missä näitä nipsumobileita myydään?*Raasu*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti