25.1.2014

Värde on väärti

Palasimme eilen Ikeaan erittäin lyhyen tauon jälkeen. Nyt Ikeareissut saa vähäksi aikaa jäädä. Tällä kertaa mukaan tarttui valkoinen  Värde -hylly, joka sijoittui samana iltana keittiön kulmaan.

Kuva: Ikea.fi

Meidän asunnossa on luontaisesti todella vähän säilytystilaa. Siispä kaikki säilytykseen liittyvät ratkaisut tuntuvat todella tarpeellisilta. Jos saisin eteiseen paljon ja kauan kaivatun kaapiston, se olisi ensimmäinen kiinteä kaappi koko talossa! (Kuvitelkaapa tämä lohduton tilanne omalle kohdalle). Yläkerran makuuhuoneita dominoi jyrkät kaadot, jotka hankaloittavat kaappien laittoa. 

Värde tuo lisää säilytystilaa keittiöön, ei paljon, mutta vähän kuitenkin. Täytin hyllyn samantien kun se saatiin seinälle illalla. :) Framille pääsi esineitä joilla ei  tähän asti ole ollut mitään loogista paikkaa. Mariskoolit ovat olleet sullottuina säilöön, nyt nekin pääsivät esille. Muumit myös. Meidän keittiö on kaiken kaikkiaan varsinainen muumilandia, käytöstä löytyy paljon muumiastioita.


Värden tieltä siirrettiin pois pieni valkoinen sivupöytä, joka pääsee väliaikaisesti takkahuoneeseen. Pöydälle olisi tarkoitus löytää uusi omistaja, sillä emme löydä sille enää käyttöä.

Valkoinen Värden pomppaa kivasti esiin keittiön ajopuun (Tikkurila) sävyisistä seinistä.

PS. Muutan syntymäpäivälahjatoiveeni Juicy Salifista sittenkin eteisen kaapistoon. Hih :)

*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti