29.1.2014

Työpisteen uusi järjestys - osa 4

Työpisteen järjestely levittäytyi juuri pidemmälle kuin alunperin oli tarkoitus. Kyytiä sai työhuoneen Bestå-hylly. 


Olen melkoinen hamsteri, olen vasta viime vuosina opetellut JA OPPINUT heittämään tavaraa pois. Tilanne ei ole kuitenkaan koskaan ollut oikeasti huolestuttava. Sympatia heille jotka täyttävät asuntonsa ääriään myöten ja saavat lopulta diagnoosiin siihen liittyen. :/

Tempaisin roskasäkin matkaan ja rupesin tyhjäämään hyllyä. Paljon lähti pois ikivanhaa tarpeetonta tavaraa. Papereita, kuivuneita liimapuikkoja, puoliksi poltettuja kynttilöitä jne jne. Olisi pitänyt raivata hylly aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Säilytän hyllyssä siis sisustamiseen ja askarteluun liittyviä esineitä. Myös jonkin verran lehtiä, servettejä ja muuta paperitavaraa. Tällä hetkellä hyllyltä löytyy myös mini-kasvihuone. Kyllä se kevät sieltä tulee kunhan jaksaa odottaa. Seinällä komeilee valkoiseksi maalattu korkki-ilmoitustaulu. Se on tuunausprojekti muutaman kuukauden takaa. Hyllystä löytyy myös askartelemani decoupage lamppu ja kansiot.

Olen pysynyt melko hyvin valitsemassani mustavalkoisessalinjassa. Vain vihreät värilastut ja virkattu kukkanen pomppaavat kuvasta "väärän" värisinä.

*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti