18.1.2014

Työpisteen uusi järjestys - osa 1

Nyt laitetaan työpiste hyrskynmyrskyn. Olen keräillyt pieniä tarvikkeita muutaman kuukauden ajan, pääasiassa omien kaappien uumenista. Nyt on aika koota kamoja kasaan.

Kuten kuvasta huomataan, niin värimaailma tulee olemaan mustavalkoinen. Ei ykkösvalinta, eli musta on mukana lähinnä olosuhteiden pakosta. Nimittäin pöytäkoneeni näyttö ja varsinainen koneosa ovat mustia. Ajattelin, että jospa ne sujahtaisivat tällä värityksellä paremmin maisemaan. Haaveissa on kokovalkoinen tietotekniikka-arsenaali, mutta sen haaveen toteuttamisen aika ei ole vielä.


Valkoinen String -hylly josta olen jo aikaisemmin kirjoitellutkin, tulee siis työpöydän päälle. String saa täytettä mm veljeni tekemästä hienosta mustasta ässästä sekä kolikkokätkö-possusta. Työpöytä itse on kasattu aikoinaan Ikea-palasista. Pöydän viereen tulee pieni Bestå -hylly pääasiassa printteriä varten. Hyllyihin saan kätevästi tulostuspaperit, tietokonepelit, kansioita ja muuta tarpeellista tilpehööriä. Mahdollisesti Bestå täydentyy vielä joskus umpiovella. Koneen piuhat tulee kiinni mustavalkoiseen jatkojohtoon, joka saa jäädä näkyviin, sillä onhan hän tavallista kivemman näköinen. :)

Komponentit ovat valmiina, sitten vaan "palapeliä" kokoomaan.

*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti