28.1.2014

Työpisteen uusi järjestys - osa 3

Uusi valkoinen String-hylly on päässyt nyt työhuoneeni seinälle. Sen kyydissä on tällä hetkellä vähän Marimekkoa,  vähän Ikeaa ja jonkin verran historian havinaa.


Marimekko-osastoa edustaa valkoinen Unikko-purkki, jonka löysin vähän aikaa sitten kirpparilta muutamalla eurolla sekä Afrikka-aiheinen pöytäkalenteri, joka löytyi alennettuun hintaan Marimekon verkkokaupasta. Purkki piilottaa sisälleen askartelutarvikkeita, liimaa, narua ja sen semmoista.


Ikea-osastoa taas edustaa valkoiset korkkikansilla varustetut Kryddig rasiat, joista tykkään koko ajan vaan enemmän. Säilytän rasioissa pikkutilpehööriä, mitä nyt työhuoneessa tarvitaan.


Historiaosastoa taas kuvastaa neljä pientä veturia ja lentokone, jotka TODELLAKIN ovat peräisin Kinder yllätysmunista! Historiaan nämä pikkuruiset lelut liittyvät siten, että olen kerännyt ne ollessani pieni. Tarkemmin ajateltuna, tässähän ei siis  ole kyse kovin kaukaisesta historiasta. Lähihistoriaa oikeastaan, mitä siitä nyt on, muutama vuosi. Ahem... :)

Vaikka olen (edelleenkin) koukussa Kindereihin (ja uskallan myöntää sen), niin vastaan ei ole tullut näiden puisten yllätysten voittanutta. Koottaviahan nämä eivät ole, joten tuottivat varmasti pettymyksen monelle nassikalle aikoinaan.


Historiaosastoon kuuluu myös pieni tuohiastia, jonka olen saanut pienenä joltakin kotimaan reissulta. Muistaakseni. Vanha se on joka tapauksessa. Aika on muovannut siitä vähän toispuoleisen, mutta tässä tapauksessa se vain lisää sen sympaattista tunnearvoa. Tuohiastia ei ole hyllyssä vain koristeena, sen tehtävä on säilöä nuppineuloja.


String Pocket on kyllä kelpo hylly. Se on siro ja tyylikäs. Se vetää pieneen kokoonsa nähden melko paljon tavaraa, mikäli tarve. Useimmiten se kuitenkin näyttäytyy kodeissa enemmän kauniina sisustuselementtinä, kuin säilytysihmeenä. Suosittu hylly ja ihan syystä. Tykkään todella paljon.

Työpisteen uusi järjestys - osa 1
Työpisteen uusi järjestys - osa 2

*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti