26.10.2015

Seinälampuksi vai ei?

Hei hoi, pitkästä aikaa. Täällä on sisustettu viimepäivinä Pinterest-idean pohjalta. Näin nimittäin siellä kuvan tästä lamppuideasta ja pitihän sitä lähteä kokeilemaan kun osatkin löytyi varastosta valmiiksi. Kyseessä on siis Ikean puinen hyllypidike yhdistettynä Clas Olhsonin tuunattavaan lamppuun. Yhdessä näistä tulee tietenkin seinävalaisin, joka nyt toistaiseksi on edennyt vasta testivaiheeseen. Testaan ideaa, onko se kiva ja toimiva eli onko se "keeper" vaiko ei. En mahda mitään, mutta muistuttaako lamppu ehkä vähän... hirsipuuta?


Jos valaisin jää, ajattelin maalata sen valkoiseksi. Ehkä poraisin pidikkeeseen vielä yhden reiän lisää, jotta johto kulkisi kolmeen kertaan puun läpi. Ehkä polttimokin voisi olla pienempi. Virittelyä tämä setti joka tapauksessa vielä kaipaa. Siis takaisin suunnittelupöydän ääreen.

Laitoin lampun johdon päähän pistokkeen jossa on katkaisin samassa. Katkaisimen namiskuukkeli on sen verran suuri, että lampun voi tökkästä päälle tai pois jalalla elikkäs varpaalla. Ergonomia ennen kaikkea.


Seinälamppua olohuoneeseen kyllä tarvittaisiin, mutta onko se tämä. Annan DIY-lampulleni vielä mahdollisuuden.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti