10.10.2015

Rouva ja Herra 5v

Mitäs me lomalaiset. Otimme vuosipäivän kunniaksi pari vapaapäivää töistä ja aloittelimme lomaa eilen vähän erilaisella aamupalalla. Juhlan kunniaksi poksauttelimme pullon alkoholitonta kuoharia ja napsimme voileipäkakun palasia toinen toisen perään. Voi aamut näinkin aloittaa, suosittelen.


Viides hääpäivä taitaa olla nimeltään puuhäät. Puulta eilinen ei kuitenkaan maistunut. Aamupalan jälkeen lähdimme päiväleffaan. Olisi ollut ehkä liian tavallista, jos kaikki olisi mennyt leffateatterissa ihan putkeen. Istuskelimme salissa kahdeksan muun ihmisen kanssa. Odottelimme normaalisti leffan alkua, kun se sitten vihdoin alkoi. Elokuva tosiaan alkoi. Nimittäin väärä elokuva! Siellä sitä oltiin, kaikki yhdeksän katsojaa ihan hämillään. En laskenut väärin, sillä yksi rouva ei nimittäin hoksannut, ettei elokuva ole sitä mitä oli tullut katsomaan. Hän taas oli hämillään kun elokuva laitettiin poikki puolen tunnin  jälkeen ja vaihdettiin oikeaan. Koko tapaus oli oikeastaan aika ratkiriemukas. Hämillään oleva rouvakin saatiin tilanteen tasalle, kun kerroin hänelle mistä on kyse.

Tänään juhlallinen lomamme jatkuu ja ohjelma on vielä auki. Katsotaan mitä keksitään, vai oleillaanko vain. Sekin on ihan sallittua, näin lomalla.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti