7.1.2016

"Minut on hälytetty"

Sanoi Hyacinth Bucket aikoinaan Pokka pitää sarjassa, kun hänen kotiinsa asennettiin murtohälytin. Anteeksi, Bouquet. Niinhän hänen nimensä kuuluu hienostuneesti ja ranskalaisittain lausua. Nyt minä voin sanoa niin myös. Nimittäin, meidän kotiin saapui Verisure. Tämä kodin kokonaisvaltainen turvaaminen oli joululahja mieheltäni.

Verisure kartoitti viime viikolla kotimme turva-asiat ja laati meille kodinturvajoukot, laitteet joiden avulla kotitalossamme ei tapahdu mitään meidän tietämättä ja näkemättä. Ja jos jotain silti tapahtuukin, paikalle ampaisee vartija, joka ottaa tilanteen haltuun. Oli kyse sitten vorosta, tulipalosta, sairauskohtauksesta tai vesivahingosta. Näin sitä nukkuu rouvashenkilö yönsä vähän paremmin, eikä vakuutusmaksujen pieneneminenkään ole lainkaan huono asia.

Sisusteluihmisenä olin aluksi vähän huolissani miten näkyviä ja "rumia" laitteita meille nyt tulee pitkin poikin kotia. Onneksi asentaja ymmärsi yskän ja asensi laitteet mukisematta minun toiveeni huomioiden. Palovaroittimet ovat nyt linjassa lamppujen kanssa ja sireeni sopivasti piilossa verhon takana. Onneksi laitteet ovat melko pieniä, langattomia ja ennen kaikkea väriltään valkoisia. Nämä ovat tärkeitä asioita! :)Tämä uusi ja selkeästi parempi (kuin vanha hälytinjärjestelmämme) on varmaankin paras joululahja jonka olen koskaan saanut. Kiitos siitä miehelleni. <3 

Testasimme hälytysjärjestelmää asentajan kanssa siten, että hän "murtautui" meille kahteen kertaan molemmista ulko-ovista. Liiketunnistin havahtui välittömästi ja kamerat alkoivat tallentaa kuvia asunnosta ja siellä juoksevasta miehestä. Testivoro ei päässyt tuulikaappia pidemmälle, kun jo Verisurella ja meillä kodinomistajilla oli tieto murrosta. Hyvin siis toimii, kiinni jäit!

(kuvat: Verisure.fi)

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti