29.1.2016

Majakka -ulkovalaisimet


Kuva: Euli.fi

Olen vaihtamassa kotitalomme ulkovalaisimia. Lähtökohtana on se, että haluan kaikkien valojen olevan samaa sarjaa eli saman tyyliset. Tällä hetkellä pihapiirissä on muutamaa erinäköistä valaisinta ja se häiritsee silmää. Varmaankin ainoastaan minun silmääni, mutta sehän riittää. 

Kävin viime viikonloppuna Kodin Terrassa tutkailemassa pihavalaisinvalikoimaa. Tykästyin Eulin Majakka -sarjaan, jonka valaisimia saa myös valkoisena. Majakka -valaisin muistuttaa tietenkin majakkaa, mutta minulle se tuo mieleen myös ampparipesän. Lasikuvun ympärillä kulkeva varjostinsäleikkö sopii hyvin talomme tyyliin, sillä se muistuttaa parvekkeen kaiteen sekä tuuletusikkunoiden vaakasuuntaista laudoitusta. Kuin nenä päähän.Valaisimet olivat valitettavasti tilaustuotteita, joten jouduimme odottelemaan muutaman päivän ennen kuin liikkeeseen saapui ensimmäiset Majakka -valaisimet. Kolmas vierailu Kodin Terraan täytyy tehdä vielä myöhemmin, kun viimeinenkin valaisin on matkannut perille asti. Sanomattakin selvää, että en pidä tästä edestakaisin reissaamisesta, mutta kukapa siitä pitäisi.

Nyt meillä kuitenkin on jo osa valaisimista kotona ja odotan malttamattomana niiden paikoilleen asentamista. Sää vain on ollut nyt viime päivinä niin vaihteleva ja sateinen, etten ole uskaltautunut ajattelemaankaan sähköjuttuja. Toivottavasti viikonloppuna on parempi ilma.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti