16.3.2014

Paluu ravintoketjun huipulle

Viikon hiljaisuus päättyy nyt kun pystyn viimein istumaan ja tekemään vähän jotain. Kuulostaa rajulta, mutta niin se on. Toivun kilpirauhasleikkauksesta, joka meni hyvin. Kaula on hyvin arka paikka, nyt voin varmuudella sanoa tietäväni jotain aiheesta. 

Lähden siitä, että leikkaus oli piste terveysongelmille jotka minua ovat vaivanneet aika paljonkin viime aikoina. Toiveet ovat korkealla ja haluan uskoa niin. Lääkäri vaikutti olevan asiasta samaa mieltä. Ylöspäin!

Katselen parhaillaan TV:stä Art on Ice -esitystä. Olimme viime vuonna itse paikalla seuraamassa kun Leona Lewis lauleskeli tahtia taitoluistelijoille. Tänä vuonna tähtiesiintyjiä näyttäisi olevan useampia. Loreen ja Hurts ainakin. 

Mieheni lähti juuri hakemaan meille päivällistä. Hampurilaisia Mäkkäristä, herkkuja juhlan kunniaksi. Juhlaa on se, että olen tänään saanut ruokahaluni takaisin. Kuvitelkaapa; ranskiksia Feast-dipillä, hamppari, kokista ja ISO VANILJA PIRTELÖ! En varmaankaan jaksa syödä kaikkea, mutta se olkoon nyt sivuseikka. Ruokaa!

Nam nam...

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti