20.3.2014

Sisustustarran suunnittelua

Mitä tehdään jos kaupoista ei löydy juuri sellaista sisustustarraa kuin olisi etsimässä?
Noh, sellainen tehdään itse!

Haluaisin toteuttaa yläkerran aulan harmaalle seinäpinnalle sisustustarralla tehdyn kuvion. Eikä minkä tahansa kuvion, vaan hiirenkolon. Kodin, kotioven ja postilaatikon hiirulaiselle. Meillä ei onneksi ole koskaan asustellut oikeaa hiirtä, ei seinien välissä eikä lemmikkihäkissä. Kuvitteellinen hiiriperhe tuntuisi kuitenkin kivalta, lapsenmielinen kun olen. 

Olen ajatellut tehdä tarran mattapintaisesta kontaktimuovista, jos se nyt on oikea nimi kyseessä olevalle materiaalille. Olen nähnyt sopivia tarrarullia kaupoissa aikaisemmin. Kunhan tästä tervehdyn kauppakuntoon. 

Ennen askarteluun ryhtymistä on kuitenkin suunniteltava tarkasti millainen kuvasta tulee. Piirsin alustavat kaavakuviot ensin normaalille paperille. A4-kokoinen paperi riitti, sillä tarroista tulee ihan pieniä. Pieniähän ne hiirenkolot oikeasti ovatkin. Eli hahmottelin pienen oven sekä pienen amerikkalaistyylisen postilaatikon. Oveen en ole itse ihan tyytyväinen, sen muotoa pitää vielä viilata. Sitten kun kaavat ovat valmiit ja viimeistellyt, kopioin kuviot tarramateriaaliin.


Tässä on suunnitelmat ja piirrokset, pian nähdään miten meidän hiirulaiselle käy.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti