24.6.2015

Voihan reikäleipä mikä pihakeinuyllätys!

Kerronpa sinulle pienen tarinan siitä miten voi käydä jos yllättyy.

Olimme juhannuksena reissussa Mikkelin seudulla. Majapaikkamme oli vanhempieni mökki, jossa majoituimme mieheni kanssa talon yläkertaan. Olimme aikaisemmin päivällä vierailleet Mikkelin Kenkäverossa ja sen putiikeissa. Olin ihastellut siellä yhtä sun toista käsityötuotetta. Illalla mökillä nukkumaan mennessämme mieheni jäi tuijottamaan yöpöydän päälle nostettua ylimääräistä tyynyä ja sanoi: "Mikähän tuolla tyynyn alla on?". No minä siihen, että "Miten niin?" 

Tilanne jatkui kutakuinkin näin:

"Joku siellä on, joku vilahti"
*Pelästynyt vaimo ampaisee salamana pystyyn*
"Siis onko siellä joku eläin? hiiri ? hyi hemmetti, ota se pois!!!"
"Pitäiskö sun katsoa mitä siellä on..."
*Pelästynyt vaimo siirtyy sängyn jalkopäähän*
"En tasan katso, katso itse!!!"

Ja koska aviomies naureskelee partaansa eikä liikuta evääkään pelastaakseen prinsessaansa hiirimonsterin kynsistä, vaimo rauhoittuu ja uskaltautuu nostamaan tyynyn pois yöpöydältä. Tyynyn alta löytyy paperipussi ja sen sisältä huovutettu "reikäleipä", jota olin ihastellut aikaisemmin päivällä Kenkäveron käsityömyymälässä ja jonka olin todennut liian kalliiksi. Mieheni oli käynyt ostamassa reikäleivän salaa ollessaan muka vain viemässä takkejamme autolle. 

Eikä siinä vielä kaikki. Reikäleivän alta löytyi paperi, jossa oli valkoisen pihakeinun kuva. Se oli tulostettu netistä. Mieheni kertoi, että keinu oli se sama jota olin ihastellut viikko sitten kaupassa ja että sellainen keinu on nyt postin matkassa, matkalla meidän pihalle. Kuva: Kodin1.fi

Hihii <3

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti