30.6.2015

Vierailu Mikkelipuistossa

Saako lomalla on kiire? Entä jos kiire on kivojen asioiden parissa. Uskoisin, että se on ihan ok. Meillä on ollut positiivinen kiire sitten kesäloman alettua viime viikon perjantaina. Niin kiire, etten ole ehtinyt kirjoitella aikaisemmin juhannusviikonlopun vierailustamme Mikkelipuistossa. 

Mikkelipuisto on puisto Mikkelissä, joka on loistava vierailukohde puutarhailusta ja pihasuunnittelusta kiinnostuneelle. Puistosta löytyy nimittäin lukuisia mallipuutarhoja. Paljon vinkkejä ja idiksiä puutarhan ja pihan laittamiseen. Puutarhojen lisäksi puistosta löytyy taimimyymälä ja kahvila. Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia. Puiston sivuilta löytyy tietoa niistä: Mikkelipuisto.fi

Itse en ollut puistossa ennen käynyt, vaikka ihan vieressä sijaitsevassa Kenkäverossa olen käynyt useammankin kerran. Nyt osuttiin paikalle puolivahingossa tienviitan houkuttelemana. Tässä muutamia kuvia Mikkelipuistosta. Sateisen sotkuisena alkanut päivä muuttui mitä kauneimmaksi kesäpäiväksi kun saavuimme Mikkelipuiston parkkipaikalle. Onneksi otin kameran mukaan, saimme kuvattua puistossa kauniita potretteja matkalaisista. Valokuvauspuuhissa olivat muutkin vierailijat, nimittäin puistossa kuvattiin samaan aikaan myös nuoren tytön valmistujaiskuvia. 

Suurin osa kameran muistikortille tallentuneista kuvista oli kuitenkin kuvia erilaisista kukkasista ja puutarhaideoista. Päällimmäiseksi mieleen jäi siperianpajuista tehty pitkä kaarikuja, jonka uumenissa oli tunnelmaa. Toinen erityinen asia joka puistosta jäi mieleen on riukuaita ja kuvankaunis järvimaisema sen taustalla (kuva yllä). Matkaseurueemme innostui kovasti myös värikkäistä atsaleoista, joita olenkin tiiraillut sen jälkeen taimimyymälöissä ostoaikeet mielessä.

Mikkelipuisto, ehdottomasti vierailun arvoinen paikka pihaihmiselle, suosittelen.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti