19.7.2015

Kööpenhaminan sisustusliikkeitä

Yritän nyt kovasti muistella jokaista sisustusliikettä jossa vierailimme kaupunkilomamme aikana. Pistän putiikit listaan jos joku vaikka saisi niistä uusia shoppailuidiksiä Köpiksen matkalleen. Osa kaupoista löytyy Kööpenhaminan turistikartasta (joita jaetaan hotelleissa ja turisti-infoissa), osa ei.


Illums Bolighus

Illums Bolighus on tanskalaisen designin mekka. Illums Bolighus -liikkeitä löytyy ympäri  Kööpenhaminaa (myös lentokentältä), mutta mahdottoman laaja liiketila löytyy ihan keskeltä Kööpenhaminan keskustaa, Amagartorvilla. Pienen kauppakeskuksen kokoinen liiketila omistettuna pelkästään sisustusdesignille. Liikkeessä on myös laajasti huonekaluja. Kun käyt täällä, olet nähnyt kaiken. :)



Kauppakeskus Illum

Aivan keskustan ytimestä löytyy myös Illum -kauppakeskus, jonka ylimmästä kerroksesta löytyy suuri sisustusosasto. Tällä hetkellä puolet sisustuskerroksesta on tyhjillään remontin vuoksi.



Plint

Plint -liike löytyy saman kävelykadun varrelta kuin Illum (Købmagergade). Pieni liike, mutta täynnä kivaa piensisustustavaraa.



Artium

Huvipuisto Tivolin kupeessa oleva skandinaviseen designiin keskittyvä liike, josta löytyy myös paljon suomalaista muotoilua. Liikkeessä myydään sisustustavaraa ja vaatteita.



Notre Dame

Vähän sivuun keskustan kävelykaduilta löytyy melko suuri sisustuskauppa nimeltään Notre Dame. Liike sijaitsee aivan Our Lady's -kirkon (The Church of Our Lady) tuntumasta. Ihanaa piensisustustavaraa edulliseen hintaan.



Choff

Notre Dame -liikettä vastapäätä sijaitsee sisustusliike Choff. Kauniita ja hieman itämaisiin tunnelmiin kallellaan olevia sisustusesineitä kahdessa kerroksessa.




Paljon jäi vielä nähtävää ja shoppailtavaa seuraavaa matkaa varten. Jos sinulla on hyviä sisustustärppejä Kööpenhaminasta, niin kuulen niitä mielelläni.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti