30.7.2015

Ladyn vieheet

Mieheni rakastaa kalastamista. Itsekin pidän siitä, vaikkakaan en yhtä paljon kuin hän. Kalastamismahdollisuuksia ei kuitenkaan ole ollut viime vuosina kovinkaan paljon. Emme asu kala-apajien lähellä. Nyt ajattelin buustata itseni virvelöintitunnelmiin ja omistaa yhden kesäviikonlopun miehelleni ja hänen rakkaalle harrastukselleen. Me lähdemme yhdessä kalastusreissulle.

Koska haluan päästä kunnolla osalliseksi, hankin itselleni pienen viehepakin ja kolme ihan omaa uistinta. Siinä oli miehelläni naurussa pitelemistä kun tein viehevalintojani XXL -liikkeen kalastusosastolla. Pinkit ladylike -uistimeni toimivat kuulemma parhaiten kirkkaissa vesissä... joita Suomessa on vähemmän. Ei tee mitään! Pääasia on, että olen itse tarttunut kiinni viehättäviin vieheisiini. Eihän tässä kalojen takia kalasteta, eihän? Sain kaupasta myös oman vavan, kakkoskela meiltä löytyy ennestään. Nyt olen hyvin varusteltu.Olen horoskooppimerkiltäni kalat. Se on hämmentävää, sillä suhtaudun veteen pelonsekaisella kunnioituksella. En ole meri ihminen (kuten kalojen kai pitäisi olla), enkä tunne jatkuvaa kaipuuta vesille. Osaan uida vain kohtalaisesti ja sukeltaminen ei todellakaan ole minun juttuni. Suihkussa ja kylpyammeessa nautiskelu sen sijaan maistuu kyllä. Taidan sittenkin olla horoskoopiltani akvaariokala. :)

-Raasu-

2 kommenttia:

  1. En kestä! Minulla on pinkki virveli ja pinkit uistimet. Muuta väriä en pakkiini huoli :) Mitä sitä ei miehensä puolesta tekisi :)

    VastaaPoista