11.10.2013

KitchenGarden

Voikohan tämä pieni "yrttipuutarhakupla" todella toimia? Vähän kiinnostaisi... :)

Tutkailin tarkemmin Fiskarsin/Iittalan sivuilta. Tarjolla on kaksi mallia, Basic (170e) ja Premium (250e). Premium mallissa tulee mukana kaukosäädin jolla voi muuttaa valon tehoa ja väriä sekä ajastaa valon päälle ja pois, muuta eroa malleilla ei käsittääkseni ole. En itse maksaisi 80 euroa extraa kaukosäätimestä ja värillisestä valosta. Ajastimesta ehkä.


Koko on sikäli hyvä, että mahtuu hyvin keittiötasolle (25cm x 35cm), vaikkakin sijoittaisin tämän varmasti jonnekin muualle kuin työtasolle tilaa ja pistokkeita viemään. Jos valkoisen  alaosan päälle saisi vielä tammisen tai keraamisen "suojaruukun" niin ostaisin heti! Tälläisenään KitchenGarden näyttää mielestäni vähän liikaa kodinkoneelta... vaikka sehän se on. Konepestävyys on kyllä plussaa ja se, että yrtit ja salaatit voi tuupata sisään kaupan ruukuissa. Hyvä idea on myös tuo, että valonlähde on kasvien keskellä, seassa, eikä törrötä rumasti esillä kuten muissa vähän vastaavissa laitteissa.

Täytyy perehtyä tähän lisää livenä, ainakin Kodin Terrassa olen nähnyt KitchenGardenia myynnissä. Sen verran on "kuplalla" hintaa, että toimivuus täytyy arvioida jotenkin ennen hankintaa.

1 kommentti:

  1. Ostin Verkkokauppa comista Genie Kitchen Garden. Laitoin paristot pumppuun ja jonkin aikaa toimi aivan ok.( n.viikko) Nyt pumppu ei toimi joten kastelen päivittäin muuten kasvit luupahtavat. Täytyy selvittää kun pyhät on ohi mikä pumpussa/paristoissa on vika. Pakkauksessa pitäisi olla paristot mukana jo tämän hintaluokan laitteessa.

    VastaaPoista