13.10.2013

Pussukat

Askartelin-paskartelin nämä kaksi säilytyspussukkaa yhden toisen blogin inspiroimana (valitettavasti en muista mikä sisustusblogi oli kyseessä, täytyy selvittää, päivitän tähän linkin myöhemmin: DIY: kangaspussukka). Blogissa oli kerrottu hyvin  myös miten pussukat tehdään kahden suunnikkaan ja kahden ympyrän muotoisista paloista.

Kävin hakemassa Ikeasta paria kangasta ompelusta varten. Jälkikäteen osoittautui, että olisi ollut parempi jos kankaat olisivat olleet vähän paksumpia ja jämäkämpiä. Pussukat pysyisivät silloin paremmin pystyssä ja muodossaan.


Pussukoiden tekeminen oli todella helppoa ja nopeaa. Tulin pohtineeksi, josko näistä pussukoista olisi jopa joululahjapusseiksi. Joululahja laitettaisiin pussiin ja esim silkkinauha pussin suuta sulkemaan. Näin pakkauksestakin olisi saajalle iloa, eikä syntyisi paperiroskaa. Hmm... Veljelle ja hänen vaimolleen vihreä tai musta pussi, äidille punainen tai tumman vihreä, ystävättärelleni beige tai tumman harmaa. Jokaiselle kodin värien mukaan sopiva! Näin se joulu hiipii pikkuhiljaa jo ajatuksiin ja suunnitelmiin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti