16.10.2013

Voiko servettejä olla liikaa?

Voi. Vai mitä luulet? Keräsin tähän kuvia omasta servettivalikoimastani.
En tietoisesti kerää servettejä eli lautasliinoja, mutta jostain syystä niitä tulee ostettua aika usein. Olen servettifriikki. :)

Tässä uusimmat hankinnat. Marimekon servetit ostin hulluilta päiviltä viime viikolla ja niistä tuo kultakuvioinen päätynee tänä vuonna joulupöytään. Finlaysonin norsut oli ihan must, kahdessa koossa.


Tässä hempeä setti. Näistä pöllöservetit ovat viimeisin ostos, muistaakseni Stockmannilta. Myös valkopilkkuinen on uusi:


Tässä sekalainen seurakunta vanhempaa servettikantaa, mukana mm Iittalan Taika -servetit. Punakukkaiset servetit ovat Marimekolta:


Harmaa setti. Oksa -servetit ovat Marimekon, pitsikuviollinen on Anttilan Anno sarjaa.


Tässä on pellavaiset ja pitsireunaiset lautasliina-aarteeni. Näitä käytetään harvoin ja valitusti. :)Rohkenen kertoa, että tässä ei suinkaan ole koko collection. :)

Itseasiassa nyt kun oikein muistelen niin servettishoppailut alkoivat  innostuttuani decoupage askartelusta. Niille jotka eivät tiedä mitä decoupage on niin kyse on tekniikasta, jolla "pinnoitetaan" kaikenlaisia esineitä serveteillä siihen tarkoitetun lakan avulla.

Noh, jotkut keräävät kaapit täyteen kenkiä... minulla on "kenkälaatikollinen" servettejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti