18.7.2014

Jyväskylän asuntomessut - keittiöt

Käväisimme tällä viikolla automatkalla Jyväskylässä ja asuntomessuilla. Kamera oli mukana kuten aina. Otin paaaaaljon kuvia ja keräsin tähän yhteen omat keittiösuosikkini:

Tässä keittiössä on värimaailma kohdillaan. Tykkään kovasti hirsiseinistä ja vaaleista sävyistä. 


Tämä kokovalkoinen keittiö on yksinkertaisesti tyylikäs. Ehkä siksi ettei se oikeastaan vaikuta keittiöltä ollenkaan. Värikäät esineet tulevat kauniisti esille.


En ehkä itse käyttäisi keittiössäni mustaa, mutta tämä kokonaisuus ja värien yhdistelmä miellyttää silmää kovasti. Saarekkeen päällä olevat lamput ovat hienot ja baaripöytänä toimiva puinen taso on kaunis yksityiskohta.

 Mustavalkoinen toimii aina. Kokonaisuus on varmasti raikas jos vain malttaa käyttää mustaa kohtuudella. Pidän kovasti tuoleista ja lampuista.


 Tässä ruokailutilassa on sama värimaailma kuin aiemmassa, mutta tyyli on astetta formaalimpi ja siksi ehkä myös siistimpi. 


Tässä ruokatilassa on vaaleat sävyt. Kokonaisuus on hyvin rauhallinen ja vaalea, vaikka valkoista ei ole juurikaan käytetty.


Tänä vuonna keittiötä oli tosi paljon erilaisia, mikä on aina mukavaa. Kauniita kokonaisuuksia joista kävi selkeästi ilmi mitä asioita asukkaat pitävät keittiössä tärkeimpinä. 

-Raasu-


Copyright www.Dekottaa.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti