7.9.2014

Liikaa säilytystilaa?

Ostin pari vuotta sitten säilytysratkaisuhuumassa neljä tälläistä ruskeaa isoa pahvista laatikkoa. Ne ovat tähän asti olleet olohuoneessa portaiden alla olevassa hyllyssä. Tällä viikolla tein laatikoille inventaarion ja sen seurauksena ne tyhjenivät melkein kokonaan. Nyt en millään keksi mitä niihin laittaisin. Tuntuisi hömpältä pitää niitä tyhjinä hyllyssä.


Tokihan meiltä tavaraa löytyy jota voisi sulloa näihin piiloon, mutta mitä piilotettavaa tavaraa olisi hyvä säilyttää juuri olohuoneessa? Olisi käytännöllistä jos tavarat löytyisivät läheltä paikkaa jossa niitä käytetään. DVD:t menisi näihin kivasti, mutta meillä ei ole niitä juuri yhtään enää. Ei myöskään CD:tä. Pelikonsoleita emme käytä oikeastaan ollenkaan. Kirjoille meillä on kirjahylly. Pitäisikö nämä sittenkin vain viedä varastokäyttöön...

Ongelmani on ihan absurdi. Eihän kenelläkään ole yleensä liikaa säilytystilaa. Eikä meilläkään ole, mutta kuitenkin tavallaan on. Positiivinen ongelma sanoisin. Toistaiseksi laatikot saavat siispä olla tyhjillään esillä.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti