5.9.2014

Perjantain pikasiivous

Tulin juuri kotiin töistä ja masennuin hetkeksi kotimme kondiksesta. Viikonloppua ei ole kiva aloittaa siivouksella. Toisaalta taas olisi ihanaa ryhtyä viettämään vapaata siistissä ja puhtaassa kodissa. Masennuin kuitenkin vain hetkiseksi, sillä hoksasin jotain todella piristävää. 


Olen tällä viikolla arki-iltaisin tyhjennellyt ja järjestellyt olohuonettamme ylimääräisistä tavaroista. Tänä aamuna vein roskalaatikkoon kaksi muovikassillista turhaa roinaa ja rompetta, joiden paikka ei olisi pitänyt enää vuosiin olla olohuoneen kaapeissa ja laatikoissa. Rullasin eilen illalla pois myös olohuoneen maton. Se odottaa auton peräkontissa pesulaan pääsyä. Siispä hoksasin juuri, että olohuoneemme kaaos on oikeastaan aika hallinnassa! 

Sotku-kuva paljastaa yhden pitkäaikaisista paheistani, nimittäin iltamussutteluhapankorput. Niiden paikka ei tod ole olohuoneessa. Pikaisella järkkäilyllä ja torkkupeittojen (joita pitää olla aina kaksi!) viikkauksella olkkarin laiskanlinnan sai nopeasti siistimpään kuntoon.


Tästä alkaa viikonloppu ja mikäs sitä on aloitellessa. Aurinko paistaa ja sääkin on lämpimämpi kuin alkuviikosta. Kohta voisi mennä ajelemaan nurmikkoa... tai sitten ei. Mikäs kiire tässä on, nythän on vasta perjantai.

Hyvää viikonloppua kaikille!

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti