27.5.2016

Harmaalla terassilla


Terassin maalausprojektimme on valmistunut ja olen malttamattomana kantanut kalusteita jo takaisin paikoilleen. Nykyisin harmaanväriset, ennen valkoiset,  ulkokalusteet maalasin itse alkukeväästä. Kuvassa ne näyttävät hyvin saman värisiltä kuin terassi, vaikka sitä ne eivät kuitenkaan ole. Kalusteet ovat jokusen väriasteen tummemmat. Sävyt ovat kuitenkin osuneet melko hyvin kohdalleen. Vahingossa. :)

Terassin kalusteet lähtevät taas ensi viikolla hetkeksi evakkoon, kun ovenasentajamiehet tulevat hommiin. Tarkka asennuspäivä ei ole vielä meidän tiedossa. Tänään saimme kuitenkin viestiä valmistajalta, että mittatilausikkunamme sekä ovi ovat valmiit ja lähteneet rekan kyydissä meitä kohti. 

Kuten olen moneen kertaan täällä blogissani jo hehkuttanutkin (aina voi hehkuttaa vähän lisää), niin tosiaan, puhkaisemme terassille oven olohuoneesta. Siinä samalla uusimme julkisivun ikkunoita. Oven paikka on ylemmässä kuvassa näkyvän oikeanpuoleisen ison ikkunan kohdalla. Siitä on sitten kiva harppoa pari askelta grillin ääreen. 

Terassikesä here we come!


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti