8.5.2016

Betoninen maljakko ja Euroviisumaraton

 Ihanan aurinkoista ja lämmintä äitienpäiväniltaa kaikille! 
Me kotiuduimme juuri vanhempiemme luota mahat herkuista pullollaan. Kävin ensimmäisenä kastelemassa terassin kukat, näillä säillä pitää muistaa huolehtia kukkien kastelusta päivittäin ainakin talon aurinkoisemmalla puolella.


Koko eilinen ilta kului telkkarin äärellä Euroviisujen esikatselumaratonia katsellessa. Reilu neljä tuntia pelkkää biisiä ja tiukkoja arvosteluja väliin. Mieheni tulosti meille omat viisuarvostelutaulukot, jotka hän teki pikaisesti excelillä. Mekin annoimme jokaiselle kappaleelle omat pisteemme, minä omani ja mieheni omansa. Yritimme antaa pisteet niin ettei tv-tuomaristo ehtisi vaikuttamaan mielipiteisiimme. Minun top4 -listaan valikoitui lopulta Malta, Australia, Espanja ja Tsekki. Mieheni top-listalle nousi edellä mainittujen lisäksi myös Venäjä ja Azerbaidzan. Saa nähdä miten eurooppalainen musiikkimaku meillä loppujen lopuksi onkaan. 

Ylihuomenna päästään käsiksi itse euroviisukisoihin. Peukut pystyyn Suomen Sandhjalle, jotta päästään finaaliin.


Kuvien valkoiset liljat ovat uudessa betonisessa maljakossa, jonka ostin Kukkatalosta alkuviikosta. Tämä maljakko ei muuten kaadu sitten ihan helposti pieniin puhureihin ja siksi ajattelinkin viedä sen seuraavaksi ulos terassin pöydälle. Sinne se sopii hyvin muiden betonisten ruukkujen ja purnukoiden joukkoon.
-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti