15.5.2016

Viisut paketissa - puutarha kukassa

Ei pärjännyt Suomi Euroviisuissa. 
Nyt voisi tietenkin todeta, että "minähän sanoin", mutta en sano niin, koska enhän minä sitä tiennyt, arvelin vain. Kovasti tsemppiä Sandhjalle, että jaksaa kaiken pyörityksen ja spekulaation nyt kisojen jälkeenkin.


Eilen jännitettiin kovasti Euroviisujen finaalia ja meillä oli kotona oma pieni kisakatsomo, tottakai! Euroviisujen kunniaksi luistin karkkilakostani ja ostin pienen elikkäs ison pussillisen irtokarkkeja iltaa varten. Euroviisut on kerran vuodessa vaan!

Oma ääneni meni Australialle ja ehkä hieman yllättäin myös Israelille ja Espanjalle. Omat suosikit eivät voittaneet, mutta mitäpä tuosta. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että Ukrainan voittokipale ei omaa korvaani hivele, mutta olihan siinä oma puolensakin, sanomaa ainakin jos ei nyt ihan musiikillista hienoutta. Jännä seurata soitetaanko Ukrainan 1944 -biisiä radiossa nyt kesällä, kuten viisuvoittajakappaleita yleensä.


Tänään on ollut hieno sää, vaikka vielä pari päivää sitten ennusteet näyttivät sadetta. Eilen satoi koko päivän, mikä teki ihan hyvää puutarhalle. Meidän pihassa ovat tällä viikolla auenneet tulppaanit, vuorenkilvet ja särkyneetsydämet. Voikukkien lisäksi siis. :) Istuttelin tänään lisää kesäkukkia amppeleihin ja ruukkuihin. Lupasin juuri miehelleni, että tämän kesän kesäkukkasaldo on nyt täynnä. Seuraavaksi satsataan muunlaisiin piha- ja puutarhahommiin. Niistä lisää tulevissa postauksissa.


-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti