23.12.2014

Muhkea aito kuusi!

Niinhän siinä sitten lopulta kävi. Haimme eilen illalla naapuriltamme muhkean tuuhean ja aidon joulukuusen. Uusi valkoinen ikikuusi on kaunis ja sopii hyvin luomaan tunnelmaa pikkujouluaikaan. Tuoksuva tumman vihreä kuusi on kuitenkin se meille oikea joulukuusi.


Koristelin kuusen valkoisilla ja hopeilla koristeilla. Valkoiset koristeet ovat kaikki uusia, sillä aikaisemmat kuusemme ovat olleet hopeiden ja punaisten pallojen koristamia. Punaiset koristeet jäävät tänä vuonna koristelaatikon pohjille. Valkoiset koristeet näyttävät todella kauniilta tumman kuusen oksilla.

Löysin Anttilasta kaksi valkoista lintukoristetta ja niistä tuli heti omat suosikkini. Ne ovat todella kauniit! Toivottavasti lintuja on myynnissä vielä jatkossakin, jotta saan niitä vielä muutaman lisää.


Valkoiset kynttelikkö-koristeet ovat Ikeasta. Niitä olisi oikeastaan voinut ostaa parikin paketillista, sillä ovat tosi hauskan näköiset. Oih, miksi alankaan säästäväiseksi väärällä hetkellä?


Kimaltavat hopeiset tähdet ovat löytöjä aikaisemmilta vuosilta.


Valkoiset mattapintaiset pallot on hankittu Prismasta. Yksinkertaisen kaunista.


Lumipalloa muistuttavat joulupallot on Kodin1:stä. Materiaali on pehmeän pumpulimainen ja pallon pinnalla on jäähileitä muistuttavaa glitteriä. Näitäkin palloja olisi voinut ostaa vähän enemmän, nyt sain mukaani liikkeen kolme viimeistä pallukkaa. Joulukuusi olisi hieno myös pelkästään näillä lumipalloilla koristeltuna.


Ja tässä on koko komeus. Koristeita on aika paljon eli hienovaraisesti muotoiltuna kuusityylimme on melko amerikkalainen. :) 

Mutta katsokaapa miten muhku kuusi on. Meillä ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin tuuheaa ja pullukkaa kuusta. Kuusi ei mahtunut kunnolla ovesta sisään ja aika monen neulasen matka päättyi ovikynnykselle, mutta saatiin kuin saatiinkin kuusi sisälle ja omalle paikalleen olohuoneeseen. Naapurimme kuuset ovat olleet joka vuosi todella kauniita ja tuuheita. Toivottavasti hänen kuusimetsänsä anti riittää vielä moneksi vuodeksi eteenpäin.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti