12.12.2014

Pikkujouluvalmisteluja

Vietämme huomenna lauantaina pikkujouluja ystävieni kanssa. Kokoonnumme meille ja olen kiireiltäni yrittänyt viikolla siistiä kotia juhlakuntoon. Meidän tapauksessa juhlasiivoukset tarkoittavat yleensä sitä, että ihan vaan pikaisesti kiinnitetään vähän listoja tai ihan vähän maalataan seiniä. Mieheni kunnostautuu tämän tyyppisessä toiminnassa erityisesti. Eilenkin meillä viuhui imurin lisäksi myös jiirisaha. "Vielä ehtii". :) Nyt meillä on keittiön ja olohuoneen välinen oviaukko kauniisti kulmalistoitettu ja se on hieno juttu. Mieheni on remppasankari.Pikkujoulujen ruokatarjottavat ovat vielä suunnitteluasteella. Niiden kanssa taitaa tulla vähän kiire. Tänään illemmalla olisi tarkoitus leipoa jotain makeaa piirakkaa tarjottavaksi. Huomenna aamupäivästä pyöräytän vielä muutamat marmeladijoulutortut. Tänään täytyy vielä ehtiä käydä ruokakaupassa ostamassa tarvikkeita.

Annoin miehelleni tehtäväksi keksiä ja laittaa valmiiksi jonkin hauskan porukalla pelattavan konsolipelin illan ratoksi. Sellaiset ohjelmanumerot olen havainnut hyviksi omassa ystäväpiirissäni. Pelit murtavat jäätä hyvin myös toisilleen tuntemattomien ystävien kohdatessa ensikertaa.Tonttulakit etsin joulutarvikkeiden joukosta myös tällä viikolla. Eihän pikkujoulut ole mitään ilman tonttuja. Pari pientä joululahjaakin kääräisin jo paperiin, jotta voin antaa ne ystävilleni huomenna. En näe heitä välttämättä toistamiseen ennen jouluaattoa, joten nyt viimeistään on lahjojen vaihtamisen aika. Mistä tulikin mieleen, että ystävättäreni puolivuotiaalle pikkuneidille ei ole vielä lahjaa hankittuna! Se täytyy ostaa vielä tänään. Lahjan on oltava ehdottomasti jotain rapisevaa, sillä rapisevat jutut näyttävät kiinnostavan neitiä erityisesti. Myös pehmoperhosten siivet näyttävät maistuvan. :)

Ai niin! Löysin Prismasta ison valkoisen olkipukin joka seikkailee postauksen kuvissa portaikkomme keskitasanteella. Pukki - Portaiden Vartija.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti