9.2.2016

Tiedossa tanssia, laulua ja verta

Olen menossa tänään pitkän odotuksen jälkeen katsomaan Vampyyrien tanssia, Helsingin kaupungin teatterin suurmusikaalia, johon varasin liput jo hyvissä ajoin viime vuonna. Tällä kertaa minulla on salin parhaimmat paikat, hähää! Odotukset ovat muutenkin korkealla, sillä rakastan musikaaleja ja teatteria ylipäätään.

Kuva: hkt.fi

Vampyyrien tanssi on saanut hyviä arvosteluja. Sen ensi-ilta oli vasta viime viikolla eli kyseessä on tuore tapaus Suomessa. Ainoa harmistukseni on se, että esitykset pidetään remontin vuoksi Peacock-teatterissa, joka ei ole lempparipaikkojani. Arvostan mukavia penkkejä, myös teatterissa. Ei anneta sen kuitenkaan haitata, esitys on varmasti upea.

Kuva: hkt.fi

Tämä kevättalvi onkin sitten yhtä teatteria. Plakkarista löytyy tällä hetkellä liput kolmeen näytökseen, enkä pistä pahitteeksi jos teatterimenoja tulisi vielä lisää. Innostuin, kun työpaikkani alkoi tukea teatterissa käyntiä. Sitähän minä toivoin, niin monena vuonna peräkkäin. Nyt se etu vihdoin on ja kyllä maar sitä käyttää mielellään.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti