15.2.2016

Kaktuksen kukkaa katsomaan

Teatteriputkeni jatkuu. Tänään on vuorossa helmeilevää komediaa teatteri Arenassa. Lähdemme mieheni kanssa katsomaan näytelmää Kaktuksen kukka. Kuvien perusteella luvassa on melko hupaisaa menoa. Arvostelut, trailerit ja muut olen jättänyt tarkoituksella kokonaan katsomatta. Täysin puhtaalta pöydältä lähdetään ja niin on mielestäni paras.

Kuva: hkt.fi

Viime viikon Vampyyrien tanssi -musikaali oli hienoa katseltavaa. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille musikaalien ystäville. Paljastamatta liikaa itse esityksestä totean vain, että olin itsekin hyvin lähellä päästä vampyyrien rouskuteltavaksi. Maskit olivat upeat ja mm Risto Kaskilahden vampyyrihassuttelu osui mukavasti nauruhermoon. Koska varasin lippuja jo hyvissä ajoin, sain paikan ihan salin keskeltä hyvältä etäisyydeltä. Onni potkaisi ja edessäni ollut paikka jäi tyhjäksi. Kerrankin, minä keskimittaisista keskimittaisin naishenkilö näin esityksestä vaivatta aivan kaiken.

Kuva: hkt.fi

Pääsiassa arki-iltaisin teattereissa vierailevana minulla olisi yksi toive Suomen teattereille. Pliis, aloittakaa arki-illan näytökset hieman nykyistä seiskaa aikaisemmin. Kuudelta vaikka tai jo viideltä. Tai ehkä aloitusajoissa voisi olla jonkinlaista vaihtelua. Nimittäin työssä käyvä ihminen on illalla seitsemän aikaan jo melkoisen poikki. Ja kymmeneltä kun esitys loppuu olisi hyvä olla jo unten mailla.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti