3.2.2016

Tulppaanit ja rauhaa

Huoh mikä työpäivä. Onneksi se on nyt ohi. Voin keskittyä vaihteeksi ihan omiin hommiin ja harrastuksiin. Ensitöikseni napsasin pari kuvaa kaksivärisistä tulppaaneista, jotka löysin kaupasta eilen. Kiva kun näistä jalostetaan niin monenlaisia versioita, monen sävyisiä. Kauniita.


Ajattelin kohta pistää toppavaatetta päälle ja lähteä kävelylle rentoutumaan. Jospa se auttaisi rauhoittumaan ja tyhjentämään päätä kaikenlaisista kuormittavista asioista. Joskus on näitä päiviä kun tuntuu, että täytyy vetäytyä hetkeksi omiin maailmoihin. Pysäyttää kela hetkeksi. Huomasin muuten tänään, että olen unohtanut pitää talvilomaa. Miten sen voi unohtaa? No se on helppoa, tekee vain paljon töitä. :) Nyt kuitenkin varasin muutaman vapaapäivän kevättalvelle. Miten piristävää onkin päästä miettimään mitä sitä lomapäivinä tekisi. Lähtisikö matkoille, remontoitaisiinko kotona vai oltaisiinko vain. Koko maailma on auki! (siltä se tuntuu).


Popittelin työpäivän päätteeksi myös UMK-kappaleita. Viikonloppuna nimittäin alkaa biisikilpailun karsinnat. Euroviisuhörhönä aion seurata kisat alusta alkaen ja antaa ääneni suosikille. Ykkössuosikkini on kuitenkin vielä epäselvä. Tämän vuoden UMK-ehdokkaat kun ovat melko tasaväkisiä. Se taas tekee kisailusta entistä mielenkiintoisempaa. Näin sen pitääkin olla. Thumbs up YLE!

Rauhallista keskiviikkoiltaa sinulle.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti