6.5.2014

Euroviisuintoilua

Tänään tulee TV:stä euroviisujen ensimmäinen semifinaali. Valitettavasti se alkaa vasta kymmeneltä ja kestää puoleenyöhön asti, mutta aion katsoa sen silti. Katsoin myös viime lauantaina koko esikatseluillan, jossa käytiin läpi kaikki tämän vuotiset viisuehdokkaat. Viisut on kerran vuodessa vaan.

Tänä vuonna ehdokkaiden joukossa on useampi joka miellyttää meikäläisen korvaa. On todella vaikeaa lähteä veikkaamaan kuka voittaa. En tiedä saako tai kannattaako tätä seuraavaa kirjoittaa, mutta en usko Suomen menestyvän kovin hyvin. Toisaalta, biisimme erottuu mukavasti herkkien balladien joukosta. Ehkä menestymme sittenkin...


Yksi omista suosikeistani on Azerbaijan (Start a Fire). Laulajalla on todella hyvä ääni ja sävelmäkin on kaunis. Toinen suosikkini on partasuinen Itävallan edustaja (Rise Like a Phoenix). Biisi kuulostaa seuraavalta Bond-tunnarilta ja Bond on aina hyvä. :)
Ruotsin kappale (Undo) on myös hyvin kaunis. Norjan (Silent Storm) myös. 
Nyt huomaankin pitäväni näköjään vain balladeista...

Minulle on ihan sama kuka voittaa, sillä kammottavan huonoja veisuja ei hirmuisesti mukana ole. Puolan kappale (My Slowainie) on tosin ehkä vähän mauton, mutta jos se on euroopan seuraava suurin hitti niin antaa mennä vaan. :)

Olen nyt alkuviikosta popittanut Euroviisubiisejä Spotifysta ja finaaliin mennessä osaan (valitettavasti?) kaikki kappaleet ulkoa. ;)

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti