5.2.2015

Ruutushoppailua Domdomissa

Ruutushoppailu on siitä kivaa, että siinä ei kulu ollenkaan rahaa. Erittäin sopivaa puuhaa sisustusintoilijalle joka säästää rahaa kodin isompaa muutosta varten (=kylpyhuoneremontti). Itse olen siitä kummallinen tapaus, että ruutushoppailu ihan oikeasti toimii. Veikkaan, että melkoisen vilkas mielikuvitukseni tulee avuksi siinä asiassa. Minä saan shoppailuhimot ja myöskin sisustushimot kuriin katselemalla ja pohtimalla erilaisia ratkaisuja netin ääressä, ostamatta elikkä tilaamatta itselleni yhtään mitään.

Kuvat: Domdom.fi

Tällä kertaa ruutushoppailukohteeni oli Domdom.fi. Virtuaaliseen ostoskoriini päätyi neljä tuotetta: Valkoinen Muoto-kello, Mayn minttu-kookos -käsisaippua, Uashmaman valkoinen S-kokoinen paperipussi sekä House Doctorin Triangular-kassi, jossa on ruskeat nahkaiset kantimet.

Ruutushoppailussa on kuitenkin riskinsä. Sitten kun kohdalle osuu jokin ihan lyömätön aarre, juttu joka sopii juuri sinun kotiin kuin nakutettu, asia joka on juuri sellainen kuin millaista olet aina halunnut... Se on vaan pakko ostaa! Ei auta mikään. :) Jutussa kuin jutussa on riskinsä.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti