2.2.2015

Terveisiä Rakenna & Remontoi -messuilta

Kävimme eilen sunnuntaina piipahtamassa Vantaan Myyrmäessä Rakenna & Remontoi -messuilla. Olimme käyneet näillä messuilla kerran aikaisemminkin, joten nyt tiesimme mitä tuleman pitää. 

Tällä kertaa kiinnitimme erityistä huomiota kylpyhuone- ja sauna-asioihin, mutta myös maa-, ilma- ja vesilämpöpumput pysäyttivät meidät osastoille tekemään tarkempaa tutkimusta. Otimme talteen yhteystietoja kolmelta eri remppafirmalta arviointikäyntejä varten. Kohta kylppäriprojekti nytkähtää kunnolla käyntiin. 

Kyselimme messuilla alustavia hinta-arvioita kylpyhuoneemme neliömäärän perusteella ja täytyy sanoa, että arviot vaihtelivat aika paljon eri firmojen välillä. Arvio on aina arvio, tarkka tarjoushinta selviää toki sitten vasta kun myyjä on käynyt katsastamassa lähtötilanteen.Maalämpöasioiden osalta pysähdyimme parille eri osastolle. Thermia lämpöpumppujen osasto osoittautui melkoiseksi tiedon kultakaivokseksi. Tuote-esittelyt jäävät messuympäristössä usein hyvin pintapuolisiksi, mutta tämä oli iloinen poikkeus. Osastolla teki esittelytyötään hyvin kattavasti asiansa tunteva myyjä, joka kertoi meille maalämpöasioista niin käytännönläheisesti, että olemme itsekin nyt melkoisia maalämpöexperttejä. Tämä vanhempi herrasmies osasi asiansa todella hyvin, ei tyrkyttänyt, vaan kertoi asiat niin kuin ne ovat. Minäkin sain asiantuntevat ja asialliset vastaukset enemmän tai vähemmän tyhmiin kysymyksiini.

Kolmesta remonttifirmasta jäi päällimmäisenä mieleen Cotico ja sekin siksi, että osaston naisesittelijä osasi käydä selkeästi läpi kaikki remppaprojektin vaiheet. Hän myös vastasi mielellään meidän outoihin kysymyksiin. Miellyttävä vastaanotto ja positiivinen ensivaikutelma ovat tärkeitä asioita. Niistä tulee fiilis, että yhteistyö firman kanssa voisi olla helppoa ja mukavaakin. Minulle nämä asiat merkitsevät paljon valintoja tehtäessä.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti