15.2.2015

Work-matkalla

Hihii. Nyt sen tein, nimittäin päätöksen. Meidän keittiön uusi valaisin on Design House Stockholmin kokovalkoinen Work! Tätä ratkaisua tehtiin piiiitkään.

Valaisimia tulee keittiön pöydän päälle mahdollisesti kaksin kappalein, mutta lähdin liikkeelle varovaisesti ja tilasin nyt alkuun vain yhden. Katsotaan miten hyvin se sopii keittiön kattoon ja hankitaan sitten sille kaveri jos hommat natsaa. 

Kuvat: Room21.fi

Ratkaisun eli valaisinvalinnan viimeisteli keittiön seinällä oleva String Pocket-hylly, jonka kanssa Work sopii yhteen kuin ne olisivat samaa sarjaa tai muuten vain hyvin yhteensopivat kaverukset.

Work on tällä hetkellä hyvässä tarjouksessa Finnish Design Shopissa, siispä se matkaa sieltä meille ja toivottavasti hyvin pikaisesti. En malta odotella pitkään. :)

Ottaisin mielelläni vastaan neuvoja ja vinkkejä siitä miten Workin saa asennettua helposti kattoon. Onko teillä lukijoilla kokemusta siitä? Lueskelin netistä, että valaisimen johto täytyy katkoa ja piuhat kiinnittää itse sokeripalalla sähköverkkoon. Luontaisesti valaisimen johdon päässä on normaali seinäpistoke, jota tuskin monelta löytyy katosta. Sähkönaista siis tarvitaan! 

Valaisimen johdossa olevan himmentimen poisto ei minua haittaa, meillä on himmennin keittiön valokatkaisimessa. Vähän pohdituttaa, miten saan kaksi Workiä nätisti vierekkäin kattoon ilman, että katto on sähköpiuhaa pullollaan. Vai saattaisiko yksi Work sittenkin riittää... Pian se selviää.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti