21.2.2015

Valkoinen Rotary-tarjotin ja kultainen leikkaus

Melkoisen lyhyiksi jääneiden yöunien jälkeen tietokoneella istuminen ja kirjoittaminen ei ole kaikista parhainta herkkua, mutta päätin tulla kuitenkin pikaisesti kertomaan olohuoneemme uudesta asukkaasta. 

Vitran Rotary-tarjotin löysi meille pari viikkoa sitten kun kävimme Stockmannilla Helsingissä. Siitä asti tarjotin on asustanut vuorollaan melkein jokaisessa huoneessa. 


Rotary kuuluu niiden designesineiden sarjaan, joissa on jotain vähän vinksahtanutta. Vähän jotain mikä erottaa sen muista lajitovereistaan ja siksi se on kaunis ja mielenkiintoinen. Tarjottimen pyörivä ylätaso on hauska idea ja koska toinen kerros ei asetu keskelle tarjotinta, on se sisustajalle erityisen kiinnostava. Tarjottimen profiilissa nimittäin toteutuu kultainen leikkaus.

Tällä hetkellä tarjotin on olohuoneen matalan kaapiston päällä. Tarjottimella istuu kaksi vanerista Lovi-lintua ja kirpparilöytönä ostettu lasinen pieni korurasia koruineen.


Rauhallista lauantaipäivää kaikille. Minä siirryn tästä seuraavaksi suihkuun virkistäytymään. Kohta lähdetään ulos raittiiseen.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti