24.2.2015

Uusilla valaisimilla takaisin arkeen

Blogissakin on ollut nyt hiljaista kun olemme talvilomailleet pari päivää. Vapaapäivät ovat tehneet ihmeitä pimeiden päivien aiheuttamalle jatkuvalle väsylle. Huomenna on luvassa paluu arkeen, mutta siihen palaillaankin uusien valaisimien loisteessa.

Asensin tänään keittiön pöydän päälle kaksi uutta valkoista valaisinta, jotka ovat saaneet vaikutteita Design House Stockholmin Work-lampusta. Nämä valaisimet on hankittu Clas Ohlsonilta erittäin sopivaan hintaan. Asentaminen ei ollut ihan yksinkertainen juttu, mutta selvisimpäs!


Alkuperäisen suunnitelman mukaan keittiöön piti tulla kaksi valkoista Work-valaisinta ja tilasinkin yhden sellaisen Finnish Design Shopista. Tilasin vain yhden, sillä en ollut varma olisiko Work tarpeeksi iso ja näyttävä ison ruokapöydän päälle. 

No niinhän siinä sitten kävi, että Workkiä keittiön kattoon mallaillessani totesin, että se on kooltaan liian pikkuinen. Fiilis ei ollut aivan sitä mitä tavoittelin, joten oli keksittävä jotain muuta.


 Bongasin Clas Ohlsonin itsekoottavat North Light -merkkiset valaisimet uusimmasta Divaani-lehdestä. Onnekseni näitä valaisimia on saatavilla myös valkoisena. Ohlsonin lamput ovat Workiä reilusti kookkaammat, juuri sopivan kokoiset.

Pidän kovasti siitä, että valaisimista näkee läpi. Ne näyttävät kevyiltä, sopivan rouheilta, mutta tyylikkäiltä. Kaikista parasta niissä on kuitenkin se, että ne sopivat hyvin yhteen keittiön String-hyllyn kanssa. Se oli suunnitelman lähtökohta.


Tilaamani Work löysi sekin hyvän paikan olohuoneen TV-tason päältä. Sinne se sopii paremmin kuin keittiöön.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti