26.2.2015

Keittiön kaverukset

Terveisiä nuhapumppulasta eli nessuvillestä. Flunssa tuli ja iski heti synttäreiden päälle. Kiva kiva. Olen tänään yrittänyt olla vähän rauhallisemmin ja tehnyt töitä kotoa käsin. Työpäivä on nyt pulkassa ja mitäs muuta sitä ryhtyisi tekemään kuin ottamaan valokuvia! Valokuvaaminen on onneksi melko sopivaa puuhaa nuhaiselle, kunhan muistaa pitää nessut lähellä, ettei linssit huurru.


Nuha tai ei, meillä fiilistellään yhä keittiön uusia valaisimia. 
Keittiömme seinältä löytyi entuudestaan valkoinen String Pocket-hylly. Pöydän päällä nyt roikkuvat uudet valaisimet sopivat Stringin kanssa hyvin yhteen. Ne ovat kuin tyylikaverukset. Aarikan keikari ja keltaiset Nappulat tuovat valkoiseen huoneeseen vähän väriä.


Tämä nuhapumppu menee nyt hetkeksi lepäämään ja maistelemaan mandariinia. Nyt tarvitaan vitamiineja, jotta ehtii tervehtymään viikonlopuksi. Viikonlopuksi on suunniteltu kittaus- ja maalaushommia yläkerran makuuhuoneeseen. Tervetuloa jättikokoinen vaatekaappi, sinua on odotettu!


-Raasu-

1 kommentti:

  1. Hei! Kaunis postaus taas! Kiitos 7 kysymyksen haasteesta, sain viimein vastattua siihen ja laitettua haasteen taas kiertämään:
    http://favouriteinspirations.blogspot.fi/2015/02/itsetutkiskelua-7-kysymysta-haasten.html

    VastaaPoista